Te Velde Coaching Amersfoort
Coaching & Begeleiding
Anton-Te-Velde-coaching-Burn-out-begeleiding.png

IN 50 PRAKTISCHE STAPPEN VAN JE BURN-OUT AF

Iedereen die overspannen of burn-out is volhardt in gedrag dat geen doel dient of dit heeft gedaan. Door langdurige roofbouw is de stresshormoonbalans grondig verstoord. Angst, huilbuien, chronische stress, vage lichamelijke klachten zijn veel gehoorde klachten. Mijn actiegerichte herstelaanpak leert je in 3 stappen weer genieten van werk en leven. Je leert veel praktische handvaten en tools. Om je alvast een eind op weg te helpen stuur mij een mail voor de 50 beste tips van burn-out naar bevlogenheid

 

 
 

word de beste versie van jezelf!

Hoe kom je uit je burn-out? Download hiernaast de gratis pdf waarin je in 50 praktische stappen voorgoed van je burn-out bent verlost. 

In de 50 gratis tips leer ik je weer te genieten van het werk én het leven en raak je nooit meer burn-out. De eerste 5 tips vind je hieronder.

  1. Zorg voor een goede dagstructuur;

  2. Door veel in de buitenlucht te zijn kom je uit je hoofd in je lichaam;

  3. Doe alles in de eerste versnelling, dus nooit haasten;

  4. Doe geen 2 dingen tegelijk;

  5. Word je bewust van je energievreters;

Wil je alle tips ontvangen? Vul hiernaast je naam en email adres in en ontvang direct alle tips die jou voorgoed van je burn-out verlossen.

Wil je direct een gesprek om samen met mij te werken aan een goede BASIS bestaande uit een goede dagindeling, bewegen, gezond eten en drinken en goed slapen? Klik hieronder voor een vrijblijvende afspraak. Ook leer ik je om BEWUST te worden van signalen en stressbronnen en focussen op roofbouw, energievreters en genieters. Tenslotte raak jij BEKWAAM in het tijdig herkennen van de signalen en ga je weer oplossingsgericht denken en raak je bekwaam in het omgaan met stress om tenslotte nieuw effectief gedrag aan te leren waardoor je direct in kunt grijpen wanneer het dreigt mis te gaan.

 

Burn-out begeleiding  |  Loopbaanadvies  |  Lifecoaching  |  Budgetcoaching